Водоустойчива попона - 2Tone

Арт. №: 78200133-000

Водоустойчива попона за коне - 2Tone е идеална за външна употреба, дори в дъждовни дни. Изработена е от висококачествена водоустойчива материя RipStop 600 DEN, която е също така дишаща, за да осигури комфорт на коня във всякакви условия. Попоната е подплатена с приятен на допир полар, който осигурява топлина и комфорт на коня.

Тя разполага с двойни презрамки, които осигуряват бързо закопчаване и стабилно регулиране, така че да се адаптира перфектно към конското тяло. Процепите в плата на попоната осигуряват свобода на движение на коня, като напречните презрамки предотвратяват изплъзването на попоната.

Тази водоустойчива попона е снабдена с поларена подплата при холката и капак на опашката, които осигуряват допълнителна защита и комфорт. Попоната разполага също така с подвижни презрамки за краката, които позволяват на коня да се движи свободно.

"Водоустойчива попона - 2Tone" е удобна, функционална и стилна опция за защита на коня от влага и студ. С нея Вашето конче ще бъде сухо, топло и комфортно.

Изберете вариант:
Лесна поръчка
0895580030
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
Споделете във Фейсбук
💡 Всички наши продукти са винаги добре опаковни и се доставят с опция преглед и тест!

Водоустойчива, дишаща, с поларена подплата, регулируема, удобна
Материалът е екологично чист.

Цени от:
54.70лв.
РазличниВарианти
Цени от:
67.20лв.
РазличниВарианти
Цени от:
120.50лв.
РазличниВарианти
Цени от:
75.00лв.
РазличниВарианти
Цени от:
45.00лв.
РазличниВарианти
Цени от:
114.70лв.
РазличниВарианти
Цени от:
39.90лв.
РазличниВарианти
Обадете ни се