Marstall Mash Мюсли тежковоз 7/15 - за 1кг
Арт. №: 333100021-000

Като вкусна храна за разнообразяване, без меласа.Поддържа здравословната чревна флора.Без витаминни и минерални добавки.Със стевия, за специален аромат.Бърза подготовка - не е нужно варене.Идеално си пасва с всяко ветеринарно лечение.

За красив блясък на козината. За тежковози и натоварени коне.

Изберете вариант:
Бърза поръчка
0895580030
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси

Mash
Оригиналът от marstall

marstall Mash е практичната смес за здравословно храносмилане и красив блясък на козината. Рецептата се основава на добре изпитани оригинални съставки, но е разработена последователно. Marstall Mash има възбуждащ апетита и храносмилателен ефект, поради което е и идеален избор за тежки коне. Възрастните коне се възползват от гъстата консистенция. Особено подходящо е използването на marstall Mash като оформящ релефа на коня след фази на физически и психически стрес. Плюсът: Лесната подготовка с кратко време на набъбване - без готвене!marstall Mash е практичната топла храна за всички коне в подкрепа на храносмилането.marstall Mash е любимата храна за коне в специални ситуации или като алтернативен топъл деликатес. Особено при запек, след глисти, операция или раждане, както и по време на резки климатичните промени, промени на храната, по време на смяната на козината или други стресови ситуации. Лесно смилаемата смес стимулира апетита, чревната функция и метаболизма и осигурява между другото благодарение на полиненаситените мастни киселини и красив блясък на козината.Допълнително разработихме рецепта и предлагаме стабилна каша,която не съдържа захар, меласа, етерични масла и консерванти. В допълнение, ние умишлено се въздържахме от добавяне на витамини и минерали - така нашият marstall Mash може да се комбинира с всяка хранителна дажба и ветеринарно лечение. Всички използвани съставки са усвоими: набъбващото златисто жълто ленено семе, има положителен и регенериращ ефект върху стомашната и чревната лигавица. Пектините, приготвени от вкусно ябълково кюспе, богати на фибри, трици и много други компоненти, защитават храносмилателния тракт. Поради добре балансираното съотношение Ca: P, marstall Mash може да се използва и като заместител на концентрата. Тогава обаче препоръчваме и минерална добавка като marstall Force.

Съдържание (в 1кг):
Хранителна добавка за коне.

Хидротермично обработени зърнени флейки: ечемични флейки (47%)
Съдържание marstall Mash:
Компоненти: ечемични флейки (47%), пшеничени трици (18,50%), ленено семе (10%), екструдирано ленено семе (10%), плодово кюспе (ябълка) (10%), рафинирано рапично олио (2%), Калциев карбонат, натриев хлорид, тилчец, стевия (нарязана и изсушена).

Аналитични съставки и концентрации, енергия (в 1 кг)
Суров протеин (RP) 13,50 %
pcv* суров протеин 48,00 g
Сурови мазнини 7,50 %
Сурови влакнини 8,30 %
Пепел 5,20 %
Енергия (DE) 12,50 MJ
Енергия(ME) GfE 2014 11,30 MJ
Калций 0,80 %
Фосфор 0,40 %
Натрий 0,30 %
Магнезий 0,20 %

Подготовка:
Моля хранете само прясно приготвен marstall Mash!В зависимост от породата и теглото на коня: Смесете приблизително 0,5-1,0 литра от храната със същото количество (прибл. 0,5-1,0 литра) гореща вода (не е нужно да е вряла). Преди даване оставете да се накисне за около 15 - 20 минути. Тогава разбъркайте старателно и хранете след като е хладко (проверете температурата преди даване).Към диетата на коня като компенсация в случай на хроничен проблем с функционирането на дебелото черво, хронична недостатъчност на тънките черва 1), и при възстановяване след тежко боледуване /в случай на загуба на тегло/ 2).В случай на остатък, моля премахнете всичко от хранилката по хигиенични причини.marstall Mash е също подходящо за възрастни животни.

Препоръки за хранене:

Препоръки по отношение продължителноста на даване:

1) първоначално до 6 месеца. 2) до пълно възстановяване. Преди започване на хранене или продължаване периода на даване, е препоръчително да се посъветвате с ветеринар.
Препоръка за Mash / ден:
Малки коне/понита прибл. 0,25 – 0,50 кг
Чистокръвни прибл. 0,50 – 0,75 кг
Топлокръвни породи прибл. 0,75 – 1,25 кг
Моля спазвайте инструкциите за подготовка!
1 литър Mash = приблизително 540 g

Одобрен от антидопинговата комисия на 28.04.2011
Препоръчителна норма (моля прочетете):
Трябва да се храни само според препоръчаната норма тук или от вашия ветеринар. Може да давате Mash допълнително или като замяна на стандартния концентрат. marstall Mash трябва да се дава по 1-3 пъти на седмица, за предпочитане вечер, като последна храна за деня. Лесното усвояване и вкусното му съдържание стимулират апетита и храносмилателната система. Следователно ние препоръчваме да се ползва след колики, оперативни намеси, противоглистни терапии, както и за проблеми с дебелото черво, раждане, след лечения, запек, смени в диетата, и внезапни смени на времето. Също по време на смяна на окосмяването през пролета и есента, mash трябва да бъде част от менюто на коня за няколко дни. По време на жесток стрес, като състезания, смяна на конюшната, транспортиране, кърмене или чифтосване препоръчваме mash за апетит през целия стресов период. Ако давате mash като концентрат за дълъг период от време, трябва да добавите и Force!

Вижте още

Обадете ни се